Katten och...

4b7d523427d4a1b2468bf662ffce308c.png

Kolla varifrån!

Katten och jag myser till söndagsfilm. Det är som att va på semester när jag hälsar på hos Mamma och Stefan :) Imorn blir det bekämpning av pälsängrar istället. Inte riktigt lika avkopplande.


Jag är...

0-2d3baea04b9d2c2c865e4323e1da64c7.png

Kolla varifrån!

Jag är så cool att jag har två klockor samtidigt. Och ja, jag har dom på höger arm för det är obekvämt på vänster.  


Om ni...

2a705a9942aadc384c173978d2f56963.png

Kolla varifrån!

Om ni inte provat balerina kladdkaka än borde ni komma förbi på fika innan jag äter upp alla :)


Krispigt

 

Malin hade photoshopdemonstration för mig och Lovisa. Jag ser fram emot lektion nr två. Cecilia tittade på OS medan vi såg Little miss sunshine, smöret exploderade när jag micrade det till kladdkakan, Cilla torkade upp. Lovisa åt så mycket att hon nästan blev gravid, malin berättade hemska förlossningshistorier under middagen. Tacosen var god, filmen var fin, systern var dock hemma och packade och mina kläder åkt till mamma på nerfrysning. Jag är väldigt nöjd med kvällen.


Jaha

Har haft en jättebra vecka och en jättebra förmiddag, men sen blev allt plötsligt jättetråkigt och jättejobbigt. Den dumma inlämningsuppgiften för den här veckan vägrar bli rätt och jag har ingen ork att lösa problemet så nu sitter jag mest och surar.

Men lite bilder från Värmland kan jag ju orka klämma in i alla fall...



Hmm hmm :) Nu blev jag genast lite gladare



Näe!!!! Nu slutade den här sidan funka som den ska också. Jag hann inte ens få in nån bild på en bil innan det krånglar till sig. Nu slutar jag försöka. Jag ska nog sova istället.

Väntar med spänning

Japp. Jag väntar med spänning på Mammas blogg som hon har lovat mig :)

Annars funderar jag på om jag ska börja med att städa eller diska. Känns inte som en så viktig fråga i livet, men just nu är det inte så mycket mer jag funderar på. När jag varit duktig en stund tänker jag i allafall sätta igång med min utklädnad till maskeraden imorgon. Behöver sys upp lite här och tas bort lite där.... Gud va tråkiga saker jag skriver om! Och jag som haft en så otroligt rolig vecka! Jag vet knappt vad det är som varit så roligt. Det har bara gått bra på jobbet, varit mycket att göra och roliga saker på schemat. Ridningen gick bra i tisdags, jag hämtade mina nya stolar med mamma i måndags, Pappa hjälpte mig bygga ihop stolarna som nu, hör och häpna! sitter ihop i princip som  de ska.

Jag har fått mycket gjort helt enkelt, det är kanske det, att jag varit så effektiv att jag inte kan göra annat än att gotta mig i hur härligt det är att stryka saker på den eviga listan. Jag älskar listor. Om min att göra lista skulle ta slut tror jag att jag skulle bli ledsen. Sen kan man ju har mer eller mindre roliga saker på listan i och för sig. Men nu har jag haft mest roliga saker.

Jaja, nu ska det städas i alla fall. Så blir det. Städa först, sen diska och sist sy. Det var den översta delen av listan.




Bilden är tagen av Per Brännäng förresten, jag har snott den helt enligt reglerna. 


För länge länge sen...



... var jag i stallet fem dar i veckan, minst. Och jag red flera hästar per dag. Nu är jag i stallet en dag i veckan... Och hoppar inte i närheten av så högt som jag gjorde för länge länge sen. Känns lite trist.

Och ja mamma, du borde börja blogga så jag får se hur det går med dina projekt med färg till vardagsrummet, fågelbordet som ska underhålla min katt och tunneln som Filippa älskar. Eller så får jag komma och hälsa på er snart :) Jag skulle behöva en lugn helg på landet.

Den fantastiska...

668fa11f9bbd9ff7b6e45e6d322d0669.png

Kolla varifrån!

Den fantastiska Skodan. Mitt bilintresse har fullkomligt exploderat den sista tiden! Jag och pappa är ju på rally i de värmländska skogarna nu i helgen och mamma var helt säker på att det var något min far tvingat mig till. I själva verket var det min idé och vi har haft det riktigt bra längs skogsvägarna. Inte ens kalla om tårna har vi varit! Förutom det så vill jag köra bil själv också. När jag övningskörde var jag inde lika sugen, men nu tycker jag att det är roligt.

Bilden är till mamma förresten :) såhär såg skodan ut i mina ögon. Fast lite annan modell bara, men lika blank och cool. 


Älskar älskar inte...



Jag gillar verkligen vintern. Men det gör inte alla så här kommer en lite sommrigare bild. Det är så mysigt att smyga runt i en trägård och fota blommor på sommaren. Och prästkragar är min favoritblomma. Jag vet inte vad det här är för nått, men jag kallar det rosa prästkragar.

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

Eller, nja... Ett paket har kommit med posten och det glädjer mig mycket. Ty detta paket gör det åter möjligt för mig att föra över bilder från min systemkamera till min kära dator! Vilket ett tag varit omöjligt eftersom jag slarvat bort denna viktiga länk mellan de två finaste elektroniska prylar jag äger. Ja, iPhonen är ocskå med i den trion, men den har jag ju inte haft så länge att jag hunnit sabba nått för den än, så det är ju inte så mycket att ojja sig över. Men nu funkar allt i alla fall och det är bra nu när jag och pappa ska på en expedition ute i de djupaste värmländska skogarna och de djupaste värmländska snödrivorn och för er som inte hade alla rätt på landskapstävlingen så är värmland ovanför vänern (den största av de två stora sjöarna, för den som blandat ihop det också :) Vi ska nämnligen på vinterrallyt och ge os ut på fältet för att titta på vrålsnabba bilar som ska sladda, hoppa och svischa förbi mig och min kamera och pappa och hans fascinerade ansiktsuttryck! Jag är grymt laddad inför denna resa och ber till gudarna att mina stövlar ska vara tillräckligt snötäta, thermobrallorna tillräckligt varma och vantarna tillräckligt luddiga. Att jackan är varm det har jag redan testat. Fast jag kanske har börjat vänja mig vid värmen?! Jag måste nog byta till min kalla jacka ett par dar nästa vecka så jag blir glatt överraskad av det goda, blåa vidundret.

Och nu en hyllning till bilen som ska ta oss till skogens hjärta. Ragnar är den finaste bilen jag vet och jag är evigt tacksam till honom och min far (och mor) för att de lärde mig köra bil tillslut.


 



Russinfingrar

Känner mig duktig :)

 

 

Va russin ser äckligt ut på bild förresten


Köket har börjat lukta...

Så nu drar saneringsarbetet igång

Bitvis mycket nöjd

Jag är så glad över att det blev en rolig fest i lördags. Jag har inte haft nån riktig fest för att fira min födelsedag på mer än 10 år! kom jag fram till när jag räknade efter och blev smått förskräckt. Från och med nu ska jag alltid fira min födelsedag med fest. Och alla nya lägenheter! Förhoppningsvis behöver jag aldrig ta om körkortet så nån sån fest blir det inte mer, men de andra grejerna vill man ju kunna celebrera :) Och jag är fortfarande förtjust i tipsrundor i sann Hiller anda och hoppas att det åtminstone uppskattas lite av gästerna... Gillade särskillt utslagsfrågan, den älskade Sofie i alla fall :)

Nu är det lite tristare bara. Inte lika mycket folk hemma hos mig, kanske är lite det. Och att det är lite stökigt i köket... Men det har inte börjat lukta än i alla fall. Man ska glädjas åt det lilla.

Nu ska jag lägga mig i soffan och glädjas åt att jag har fått hem ett par assjyssta hörlurar till min iPhone och önska att jag hade mer tid att bara ligga och lyssna på musik och fundera.


RSS 2.0