Nu har...

-20da0e16628d5b96d1437720fe2c5cb.png

Kolla varifrån!

Nu har min kära syster lärt mig hur man mmsbloggar också så här kommer en bild. Lyckades inte få med nån bild i förra inlägget som jag komponerade på iPhonens internet. Hoppas det här funkar. Mmm... Min Häst och banankola...


På väg

Nu sitter jag på en buss påväg till Eksjö. Mina fötter har precis tinat, jag har ätit världens godaste kola någonsin och jag ska strax läsa klart min Min Häst tidning. Strålande sol och en massa fin snö utanför är det också så det kan inte bli mycket bättre för tillfället :)

Eller...

Snart kommer min telefon :)

Att jag aldrig kan gå och lägga mig innan 12! Det är märkligt...

iPhone

Imorgon kommer min telefon!

Julafton

Det har varit en fantastiskt mysig Julafton. Och bra julklappar. Fast bäst var nog att köra första svängen helt själv i pappas bil. Eller senare på kvällen när pappa och jag åkte ut och körde på små snöiga vägar bara för att. Till sommaren ska jag försöka göra en liten roadtrip i sverige.

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagen jag inte trodde skulle komma har kommit! Sara Isabel Hiller har nu äntligen tagit körkort och är gladare än ni kan ana. Ett helt bergsmassiv har lättat från mitt bekymrade sinne för nu behöver jag inte längre fundera på när jag kan passa in att övningsköra med min kära mor eller far. De har stått ut med mitt utdragna körkortsförsök länge nog och även deras plågan är nu över. Nu behöver inte Mamman hålla krampaktigt om handbromsen under hetsiga diskussioner i Skodan, eller Pappan bli irriterad över önskemål om annorlunda formulerade instruktioner, inte förrän Sofie bestämmer sig för att även hon vill göra ett försök. Men det lär nog dröja... Hon har ju som sagt, "Mycket nu"... Men oroa dig inte Sofie. Jag kan köra ert ofödda barn till stallet, som kommer vara dens favorithobby :)

Nog om ofödda barn, tillbaka till körkortet. Jag for alltså till Flen på en intensivkurs som varade i 10 dagar och jag är evigt tacksam för körlärarnas otroliga förmåga att förvissa mig om att jag faktiskt kan köra bil. Jag behövde bara finslipa mina kunskaper och jobba mentalt med att inte stressa upp mig till uppkörningen. Sen fick jag väldigt bra tips på hur jag skulle tänka i olika situationer på uppkörningen vilket var oerhört värdefullt. Jag kan verkligen rekommendera Thims Trafikskola i Flen till alla som har övningskört en del hemma och/eller tagit några lektioner, men som vill få ordning på allt inför den stora dagen. Det var väldigt smidigt ordnat med allt också. Teori, halkbana, risk ettan, boende, lektioner, you name it.

Och jag saknar redan Alexandra och Laila som jag delade hus med. Det var en mycket bra vecka.





Trött så trött

Jag är så trött, men vill ändå inte gå och lägga mig. Jag är som ett litet barn som bara vill hitta på en massa roliga saker istället för att sova. Men snart bär det av till flen. Då kommer jag inte ha nått annat att göra än att plugga teori och köra bil så då kommer jag förmodligen hellre vilja sova...

Nej, det blir nog en tidig kväll i kväll ändå.
Oj oj oj. Hur ska det gå.


Jag har ett så här fint diskställ förresten. Gissa vem som stannade uppe länge igår och diskade halva natten. Och skype är fantastiskt. Apropå ingenting. Stavade jag rätt nu?


RSS 2.0