Kryssning imorn

Imorn blir det kryssning med Malin Hed. Jag längtar till middagen vi ska äta, men jag minns inte vad vi bestämde oss för. Vi höll på så länge med att fundera fram och tillbaka så jag minns inte om det blev buffé eller nått annat. Jag tror det blev buffé. Gott ska det bli i alla fall, jag tror jag mest ser fram emot maten för att jag inte har någon riktig mat hemma och jag orkar inte försöka koka ihop nått så jag är rätt hungrig nu. Typiskt, kanske ska äta lite flingor till middag i alla fall.

Jag vill försöka klippa håret imorn också. Jag har inte bokat nån tid eller så, jag har alldeles för mycket att tänka på för att hinna boka tid till sånt, jag chansar helt enkelt och ringer och kollar om de har nån som avbokat sin tid. Det måste ju hända ibland.


Jag känner mig utbildad

Nu har jag skaffat mig skor att springa i! Jag lyckades sa mig till Moraberg tillslut, men även den här gången tog det rätt lång tid. Det gick ju ingen buss som passade precis när jag slutat så jag började traska i det isande snöblandade regnet. När bussen hann ifatt mig var jag rätt nerblött, men inte inpå skinnet som tur var och jag var oerhört glad att slippa gå eftersom mina fötter börjat göra ont.

Väl framme i moraberg började jag med ett besök på ON OFF där jag tänkte be om hjälp med min dator som nästan ger mig brännskador på låren när jag har den i knät (jag vet att man helst inte ska ha den mot tyg, men det heter ju Laptop och vem har byxor som inte är gjorda av tyg?). Snubben på ON OFF var så otroligt hjälpsam och gav mig en massa bra tips på hur jag skulle kunna snabba upp min dator och få den att inte anstränga sig i onödan (därav den överdrivna värmen). Han verkade verkligen vara intresserad av att hjälpa mig och förklarade en hel del saker för mig som jag inte fattade ett dugg av, men han försökte verkligen förenkla allt för mig så jag skulle ha en aning om vad som försiggår innuti min lilla dator. Hur som helst behöver jag inet lämna ifrån mig apparaten på nån reparation eller liknande och han lärde mig till och med hur man dammsuger den utan att fläkten börjar gå baklänges eller lägger av eller nått sånt.

Glad över mitt möte med den trevliga mannen på ON OFF tar jag mig till Intersport där jag lyckas leta rätt på ännu en super trevlig och servicminded kille som hjälpte mig hitta ett par löparskor. Han filmade mina fötter när jag sprang på löpband och konstaterade att trots att jag pronerade mycket lite med högerfoten behövde jag inte någon specialar sko för att kompensera för det utan ett par vanliga löpardojor rättade till det tillräckligt. Även den här mannen lärde mig en del spännande saker, som att om man får ont under hälarna när man går så är det ett tecken på att man är på väg att få hälsporre! Började oroa mig lite för det, men kom fram till att nu kommer jag få hjälp och de här fantaskiska skorna kommer rädda mig. Jag var mycket nöjd med min Walk and Run Clinic som de kallade det enligt hemsidan och jag köpte mig ett par Nike som kändes jätte bra och som jag tycker är väldigt fina. När jag kom hem och provade dom lite i lägenheten blev jag lite orolig för att mina stortår nuddar den främre delen av skon lite, men jag ska ha dem inne på jobbet imorn och fundera på om det är ok eller inte. Får väl jogga lite i huset och testa helt enkelt för här i lägenheten kunde jag inte ta ut steget ordentligt tycker jag :)

Längtar efter att få testa dom ute också! Jag kommer studsa fram på mina powerwalks tills jag kommer igång och vågar springa med dom. Jag vill ju inte ta i för mycket i början och riskera att jag lägger av på en gång bara för att jag får för mycket träningsvärk eller blir avskräckt av den plötsliga ansträngningen.




På väg hem var till och med busschauffören så snäll att han inte stämplade min remsa, trots att stämpeln innan gått en halvtimma tidigare. Inte ens vädret och mina onda fötter efter promenaden i dåliga skor kunde få mig på dåligt humör tack vare alla snälla människor och mina fina nya skor.

Jag är hurtigheten själv

Idag fick jag ett infall att ta mig till moraberg för att prova ut löparskor som jag fått för mig att jag behöver. Jag missbedömde dock avståndet och hur lång tid promenaden skulle ta så jag hann inte till affären innan de stängt, men jag hade lyckats lura ut Malin ur sitt hus där hon låg och solade inne i sin lägenhet så jag hade en väldigt trevlig kväll ändå. Vi insåg rätt tidigt under vandringen att vi inte skulle nå fram i tid, men vi misströstade inte utan bestämde oss för att äta glass på Mc Donalds i stället. Lite längre fram fick Malin samtal från jobbet hon sökt och fick reda på att hon fick det!!! och i stundens hetta bestämde vi oss för att slå på stort och äta middag på Mc Donalds. Det var en mycket god idé och kvällen avrundades med ett kort träningspass på rusta där vi tränade musklerna som vi inte visste fanns på en slide... eller glide... eller nått sånt maskin. Jag tog tyvärr inga bilder, men malin har en fantastisk bild när jag svettas vid maskinen. Jag lägger upp lite bilder från the Baby Shower istället. Och laddar för onsdag då jag ska göra ett nytt försök att ta mig till Moraberg, det är längre dit än man kan tro.



Hade visst bara en bild från Baby Showern och den är från efter att alla gäster gått hem förutom Jag och Lovisa. Vi påbörjade ett pusselprojekt bara så vi skulle få testa pusselmattan. Den var fantastisk tyckte jag, Lovisa var skeptisk för att man inte kunde flytta runt pusselbitarna så lätt och Sofie var matt och vilade sig i soffan. Det hade ju trots allt varit en ansträngande dag för henne. Tur att vi inte skrämde ut bäbisen för tidigt när vi ropade Surprise!

 


I'm stalling...

Eller procrastinating som är ett annat av mammas favorituttryck. Det betyder alltså att jag skjuter upp det jag egentligen borde göra och gör mest ingenting eller åtminstonne inte mycket vettigt. Jag borde översätta mitt CV till engelska och jag planerar att göra det innom en snar framtid, men först vill jag bara skjuta upp det lite grann och jag tyckte att det var ett utmärkt tillfälle att skriva några ord.

På söndag är det hopptävling på ridskolan. Eller tävling och tävling.. Ingen vinner vilket jag tycker är lite värdelöst, men där är ju bra träning :) Jag hoppas jag får rida Dumle som är min nya favorit på ridskolan.

Nästa rolighet som kommer är förhoppningsvis en sista minuten med Malin! Hoppas hoppas hoppas att vi hittar nån som passar när båda kan.

Förutom dessa spännande händelser har jag och Jessica på jobbet startat en utmaning/tävling som går ut på att man måste gå på minst två pass på friskis per vecka. Jag är galet laddad och hoppas att jag håller ut längre än sist. Jag gick ju på friskis i höstas och då var jag ju super hurtig i början men la av nästan helt så fort det började bli lite för mörkt ute :) Jaja, nu är det ljust i alla fall och jag ska iväg till friskis ikväll. Medel kl 19!

Men nu ska jag skriva CV.

Förresten så längtar jag till sommaren.


Somnade klockan 7

Kände mig rätt pigg efter jobbet och försökte locka med mig någon som ville äta glass med mig i maren, utan resultat. Det blev Mc Donalds middag med måsarna istället... Sen orkade jag ta en omväg hem för det var ju ändå så fint väder och jag kände mig vårig och på bra humör för att allt var så fint.

Sen kom jag hem och all energi tog slut så jag bestämnde mig för att sova lite. Det är inte en bra idé att sova lite kl 7 på kvällen. Antingen ska man gå och lägga sig helt och hållet eller så ska man powernappa, men eftersom jag inte kan powernappa blev det snoozmaraton till klockan 10 då jag vaknade av att jag var så fruktansvärt törstig. En halvliter juice och minst en halvliter filmjölk senare är törsten släkt, men nu är mitt problem att jag är kissnödig och inte kan sova.. Jag ska fundera lite över hur jag ska ha det tror jag. Jag måste få bättre ordning på min lediga tid så jag är vaken på den tiden av dygnet när man kan hitta på saker. Så här mitt i natten är det svårt att få nått vettigt gjort. Man kan inte dammsuga, skicka iväg jobbansökningar, köpa saker, duscha, diska, klippa håret eller boka tid för klippning. Jag känner att mitt liv blir något begränsat när jag sover under den ljusa delen av dygnet och är vaken typ nu... Jag ska göra en plan. Det är min plan just nu.

RSS 2.0