Det kan...

16541f063e43e8db4a44b524bcfd56e8.png

Kolla varifrån!

Det kan vara fint att vara ute och promenera ibland. 


Malin och...

27370f9d6d38435984ada9c2d0c1eaca.png

Kolla varifrån!

Malin och jag lyckades lära oss hur man fotar vad som helst som man tittar på på iPhonen. Mycket användbar funktion. Just nu sitter jag och tittar på hästannonser och funderar på hur mysigt det vore med en häst att pyssla om, men jag inser att jag aldrig någonsin skulle kunna sälja en häst om jag väl köpt en. Om jag är så här fäst vid en telefon blir jag lite rädd för hur jag skulle bli om jag var tvungen att sälja en häst. Det går ju bara inte, skaffar jag nånsin en ska jag ha kvar den tills den dör.


Min iPhones...

-b955c291be9fb2d9f53b9799635ccf6.png

Kolla varifrån!

Min iPhones största kärlek. Var på filmkväll där ingen såg på filmen och min iPhone fann sin kärlek. Och sprickor i plasten är tydligen lika vanligt som rynkor på gamla tanter så jag tänker inte lämna in min telefon på "reparation". Man kan ju knappast kalla det reparation om man får en helt ny telefon. 

Jag längtar till det blir lite varmare så man lättare kan gå mellan filmkvällarna som jag hoppas kommer hållas oftare. Eller vi kanske ska försöka oss på en spelkväll snart? Men då kanske vi inte får ha så mycket mat att vi sätts i koma innan spelandet börjar. Jag tror att det var det som var orsaken till att alla missade handlingen totalt. Och att vi startade filmen innan någon var beredd :) Spelar ändå ingen roll i och för sig, jag hade en super sjysst torsdagskväll och ska nu njuta av en ledig fredag. Vi behöver inte tänka på att jag ska jobba i helgen...


Den gamla...

7be886b126e5783cdce7f2ab1ab9ae31.png

Kolla varifrån!

Den gamla tröjan. Ja, den här tröjan har jag haft sen jag var typ elva år, kanske tio. Nu är den mest till stallet och annat sånt, men jag tycker den är rätt fräck och jag vill tacka min mamma för att hon köpt så fina kläder till mig hela livet. Och av bra kvalitet också uppenbarligen :)


Jag ska göra ett försök.

Jag vill också försöka äta gröt på morgonen. Hur svårt kan det va att kliva upp typ en kvart tidigare så jag hinner micra gröten och äta upp den?!! Jag har ju väldiga problem med att ändra mina morgonrutiner, jag kliver upp tidigast en halvtimma innan jag måste gå hemmifrån och då blir det ju lätt lite stressat. Och jag tror inte att den däs sista kvartens snoozande gör några underverk, jag tror att gröt skulle göra större underverk faktiskt så jag ska som sagt göra ett försök redan imorgon! Oj, nu tog jag kanske i, ska jag verkligen klara av att genomföra denna stora förändring. Only time will tell. Jag rapporterar resultatet senare.

Igår hade jag förresten en fantastisk dag med solig promenad, god mat, härlig tupplur, lite godis och en film som avslutning på kvällen. Plus lite effektiv klädvikning mitt i natten. Var ska jag göra av alla kläder?

Ska försöka vika lite mer nu, men av nån anledning har jag inte samma motivation idag.

Jag bara skojja

Jag skojjade bara lite mamma. Klart man ska ställa undan disken efter sig, jag försöker bara vara lite positiv till mitt pälsängerproblem som kommer uppta större delen av min helg :) Man ska ju inte deppa ihop för sånt, det finns värre saker. Och nu kanske jag lyckas rensa ut lite mer av det jag inte använder! Sen kommer jag vilja köpa en massa nytt istället... Nej! Jag ska hejda mig! I alla fall tills det blir dags att köpa lite fräscha sommarplagg och kanske nån ny badklädnad. Funderar på baddräkt till denna badsäsong, jag hittade ingen bra förra året.

Nu ska jag och min kära syster ha fredagsmys och till skillnad från henne så älskar jag reklamen med de skönsjungande fredagsmysarna.

Trots Radar...

6ad9a0e2f6622df150d6456c513e1db4.png

Kolla varifrån!

Trots Radar raid och försök att frysa ihjäl sötnosarna har jag ändå en pälsänger i en burk i badrummet och förmodligen många fler i de fem sopsäckarna med kläder som jag för tillfället förvarar i badkaret i väntan på tvättstugetid. Suck... Fast det är ändå rätt spänande med eget hushålle :) Hellre pälsängrar i mitt eget badkar än skäll för att jag inte ställt disken i diskmaskinen så fort jag ätit upp. Hallå! Ibland sitter man kvar en stund och tar det lugnt efter att man ätit!


En dag på landet

Den här helgen hann jag med ännu en övernattning hemma hos min Mor och Stefan. Efter en natt med komaliknande sömn i nästan tolv timmar vaknade jag i min överhettade lägenhet och lyckades städa en hel del innan jag blev hämtad och fick följa med ut på landet. Vi släppte av stefan i vidbynäs och for sedan iväg till lilla torpet mellan turinge och Lill Ahl. Där hade de en hel del söta inredningsprylar, men ingen som tilltalade mig tillräckligt mycket för att jag skulle vilja betala för den. Jag körde oss vidare till Norrlöt, typ i enhörna, där de hade en massa begnagnade prylar och där hittade jag desto mer. Hela 20 tallrikar fick jag med mig hem :) 8 söta, gröna, små skålar som passar till fil eller glass eller sånt. Och 12 med blått mönster som tydligen var av nån fin sort enligt mamma. De är också typiskt bra till glass eller små efterrätter, eller kanske yoghurt eller nått sånt också. Nu kan jag alltså lämna tillbaka alla småskålar som jag tillfälligt lånat av mamma och vips så har jag byggt vidare på mitt egna lilla hushålle lite mer.

Apropå hushållet så är jag inte längre helt nöjd med min mörklila vägg som tagit över lite väl mycket i hemmet och börjar göra mig lite dyster. Jag skulle vilja att det var lite ljusare, men orkar inte måla om... Funderar på att smälla upp mammas stora guldspegel mitt på, liksom för att distrahera lite och täcka en större del av väggen helt enkelt. Har också printat ett foto i 50x70 som jag måste fixa en ram till och sen hänga upp nån stans. Antingen på den mörka väggen, eller på den beiga ovanför sängen. Måste fundera lite mer, men nått måste göras! Nu är det bara en enda stor lila vägg som får för mycket plats.





RSS 2.0