Har lyckats virkat ett iPhonefodral och mi...

img_2204 (MMS)

Har lyckats virkat ett iPhonefodral och misslyckats vika en bassethound origamifigur idag. Känner mig småsjuk och önskar att jag hade orkat gå på dans och cirkus idag. Jag har diskat också, det är nått som inte händer varje dag. Inte ens varje vecka.


Min första origamifigur! Och min nya hobby...

img_2190 (MMS)

Min första origamifigur! Och min nya hobby :) Jag ska beställa en jättefin bok jag hittat på nätet och papper med olika färg på sidorna så man kan göra modeller i två färger. Tog två timmar och 45 min typ. Virkning nästa! Jag har kommit in på ett kreativt spår och jag hoppas det håller i sig :) Jag ska även måla tavlor och sy iPhonefodral. Men nu måste jag sova för min lilla systerdotter ska döpas imorgon! Olivia ska hon ju heta, så nu ska jag inte kalla henne bebisen något mer.


Har precis promenerat längs gator jag aldr...

img_2163 (MMS)

Har precis promenerat längs gator jag aldrig varit på förut. Vet inte ens om jag skulle hitta dom igen. Husen på trollvägen ser hemskt mysiga ut i alla fall.


Jag har varit som besatt! Besatt av en almanacka med en iPhone på.

Jag fick helt plötsligt energi som från ingenstans, eller var det från Sofie och Olivia, för de låg helt utslagna i sängen medan jag for runt som en tasmansk djävul i lägenheten! Först ramade jag in fotot på pappas bil som jag printade i Januari? Eller ännu tidigare. Fotot var något för stort så jag fick mäta och rita rakt streck och klippa så rakt jag bara kunde, väldigt svårt vill jag meddela. Sen försökte jag fästa fotot rakt och snyggt på det vita bakgrundspappret eftersom jag inte ville betala 200 nånting kr för att få den proffesionellt inramad. Känndes inte värt. Rakt blev det, men snyggt... Nja... Inte så slätt som jag hade önskat, men Sofie såg ingenting. Kanske för att hon inte hade sina glasögon, men även när hon fick låna mina tyckte hon att det såg helt ok ut.

När tavlan väl var inramad slog jag en tavelkrok i väggen och hängde upp tavlan också! Kan tyckas vara ett lätt uppdrag och det var det visserligen när jag väl var igång i mitt kreativa speedade jag, men vilken annan dag som helst hade jag bara låtit det vara till en annan dag.
.
Sofie och jag var även och röstade och åt lunch under dagen. Jag har alltså varit mycket mer aktiv än en vanlig helg, men det som jag lagt ner mest energi och tid på var den där almanackan jag skulle beställa. Personligalmanacka.se har jag provat förrut, men nu har de hottat upp typ allt och man kunde fixa en helt egen bild. Jag letade först igenom mina iPhonebilder efter ett kul foto, men inget dög. Tillslut fann jag en bild på självaste iPhoneskrivbordet och kom på att min kalender skulle ha en bild på alla appar, det skulle bli min iPhone i pappersform! Jag utvecklade bilden näst intill det oändliga och slutligen blev det en bild på en hel iPhone, nästan helt gjord i PowerPoint. Bara loggan som jag hittat och klippt ut i photoshop. Jag gjorde bara en miss. Jag råkade beställa med datum från januari när man faktiskt kunde få den från vilken månad som helst... Så nu får jag vänta mer än 3 månsader på att kunna använda kalendern. Men den kommer va grym! En del på slutet är en målarbok till exempel. Mer bilder kommer när jag fått hem den.


RSS 2.0