Jaha... Det gick inte att skicka två bilde...

img_1189 (MMS)

Jaha... Det gick inte att skicka två bilder på en gång. Misstänkte det.


Min fina Mamma efter lunchen på Astra och ...

1000001254 (MMS)

Min fina Mamma efter lunchen på Astra och en bild från jobbet när det är som bäst. Alltså på sommaren och när jag hinner springa runt och fota roliga saker.


Min mobil blev stulen idag! En väldigt kor...

img_1193 (MMS)

Min mobil blev stulen idag! En väldigt kort stund av Victor Sörensen Lund, som ville lära mig en läxa. Den var tydligen lätt att ta utan att någon märkte... Nu vet jag bättre och jag vill tacka Victor än en gång för denna värdefulla läxa.


BLOGG Hittat på stranden.

img_1179 (MMS)

BLOGG Hittat på stranden.


Herregud jag har blivit moster!

Och med den rollen kommer ett visst ansvar. Tex så kan man inte ha hur stökigt som helst om man vill att en bebis ska komma och hälsa på så jag städar. På mitt eget lilla vis :) Först plockar man lite, sen måste man pausa och det har jag gjort genom att ladda ner bilderna som min fantastiska mamma har tagit på de senaste hopptävlingarna när jag ridit Dumle.

Snart ska jag plocka lite mer... Och när plockandet är klart kan det riktiga städandet sätta igång! Och jag har fått värsta bästa presenten av Per som ska göra det hela lite enklare. En städmanual med tips och råd :) Vi ska hjälpas åt att storstäda hos varandra så det blir fint en gång för alla! Eller... tills det blir skitigt och man måste göra om allt igen :) Hur som helst så var det en väldigt bra present som motiverar mig att plocka untan stöket så jag kommer åt att städa ordentligt. Men, nu är pausen över så det är bäst att jag sätter igång innan nästa paus börjar.







Sol

Hemma hos pappa förra fredan kanske? Oj va fint det var :) Känner att det snart är dags för en picnic eller liknande.


RSS 2.0