Liveshopping är så mycket bättre än online...

img_1670 (MMS)

Liveshopping är så mycket bättre än onlineshopping!!! Och tack Malin, du var ofantligt bra shoppingsällskap!


Sitter fast på bussen för det är översvämn...

img_1668 (MMS)

Sitter fast på bussen för det är översvämning :)


Mäh! Råkade kliva av i Södertälje hamn :)

img_1664 (MMS)

Mäh! Råkade kliva av i Södertälje hamn :)


Försökte köpa en glass på Lidl, men man va...

img_1633 (MMS)

Försökte köpa en glass på Lidl, men man var tvungen att köpa 10pack. På Willys var det lång kö och i cafét där brevid stod det städgrejer i vägen för glassboxen Jag var nog inte så glassugen ändå för nu cyklar jag hem. Himlen ser overklig ut förresten, fint :)


J'aime les animaux! Här ser vi en fet larv...

img_1476 (MMS)

J'aime les animaux! Här ser vi en fet larv som var för snabb för min fotografiska förmåga. Och Sofie, planerna involverar en filmkamera, en del skog och lite vatten.


Ett rikt djurliv på aspö. Vi smider även p...

img_1458 (MMS)

Ett rikt djurliv på aspö. Vi smider även planer som involverar Sofie Hiller. Jag ger mer ledtrådar i nästa inlägg.


Lovisa blåste såpbubblor ur näsan?

img_1443 (MMS)

Lovisa blåste såpbubblor ur näsan?


Jag gillar att En purjolök sticker upp ur ...

img_1429 (MMS)

Jag gillar att En purjolök sticker upp ur väskan. Jag gillar ju inte ens purjolök. De var en trevlig resa ut till aspö i alla fall Jag gillar resor :)


Nu åker de tillbaka! Men det kommer mer på...

img_1364 (MMS)

Nu åker de tillbaka! Men det kommer mer på posten... Jag förstår hur ni kan bli fast i detta beroende. Jag är nu orolig för min framtid.


Diskar direkt!

Har diskad direkt efter frukosten! Det känns bra och jag ska verkligen försöka fortsätta med detta. Nu är det bara resten av lägenheten kvar :)



Igår var en fantastisk dag förresten. Först var jag och mamma på stan och skulle köpa en present till Thomas. Mamma funderade länge på om hon redan hade gett bort boken hon hittade och jag letade efter något till mig själv att läsa nu i sommar. Jag har ju väldigt svårt att hitta böcker och jag har framför allt svårt att lyckas läsa klart dom. Mamma gjorde sitt yttersta för att lista ut vad jag kunde tänka mig att läsa och jag ratade alla förslag. När jag nästan bestämt mig för en novellsamling av Stephen King ångrade jag mig helt plötsligt och ville inte ha någon bok alls så mamma gick för att betala. Men när vi står i kön ser jag en ensam bok i en bokvagn som helt plötsligt påminner mig om en annan bok som jag kom på att jag faktiskt ville läsa! Boken som låg i vagnen var "Alla får ligga" av han som är med på tv och gör korttrick och sånt och honom gillar jag inte riktigt, men jag kom att tänka på "The Game" som handlar lite om samma sak. Jag tar mig tillbaka till pocket hyllan och letar reda på boken och traskar nöjd iväg till kassan. Jag funderar lite på om boken egentligen bara är för killar men när jag ska betala säger tjejen i kassan - Det där är en jätte bra bok! - och jag kännde mig nöjdare än någonsin. Hon kanske bara ville göra mig glad för att hon sett hur jag kollat på varenda bok i hela pockethyllan och tillslut lyckats välja något, men det spelar ingen roll för hennes uppmuntrande ord gjorde mig glad hela vägen ut till Hölö.

I Hölö blev det fika med Mamma, Mormor, Morfar, Thomas och Ullrika och efter det blev det bad! Fjärde gången den här sommare vilket är dubbelt så många gånger som förra året! Jag har bestämt mig för att bada vid alla badtillfällen som uppstår. Jag älskar ju att bada egentlige, jag har bara blivit lite feg på sistone.



Nu ska jag i alla fall bada i badkaret en stund. Sen blir det grillpicnic hos Billhammars.


Nu har svetten lackat

Vindruvor blir till russin i min lägenhet. Jag skojar inte! Californien, släng dig i väggen, man kan göra russin hemma hos mig. Och i denna tropiska hetta har jag precis diskat vilket var en ansträngning må jag säga. Jag har diskat så svetten lackade och jag fick klä av mig nästan alla kläder. Stod en kort stund i bara trosorna, men kände snabbt att jag gått för långt och att det är lite väl bra sikt in i min lägenhet från parkeringen så jag fick på mig en bikini och diskade vidare.

Nu ska jag läsa i min nya bok! Det är en historia för sig... Mamma vet :)



Den perfekta sittplatsen.

img_1246 (MMS)

Den perfekta sittplatsen.


RSS 2.0