As you wish :)

Jag skulle ju precis sätta mig och skriva några rader :)

Nu sitter jag min lilla lägenhet och har precis gjort en liten kladdkaka till imorgon, så kom jag att tänka på att det var länge sen vårt pyjamasparty i sommras? höstas? med Kitty på film och Ben and Jerrys glass. Jag tycker att en vinterversion skulle passa bra, förslagsvis hemma hos mig.

Och Mamma! Det var ännu längre sen du och jag hade en ordentlig filmkväll! Härmed bjuder jag in dig på en filmkväll (hos mig eller dig) där vi ska se minst två filmer och äta en påse godis :)


     


Tallbarr på golvet

Jag har nu tre par nya skor och ett mycket rent golv. Men det tar på krafterna att städa och byta skor och handla mat till en festlig tillställning, så nu tar jag igen mig på min härligt renbäddade säng och väntar på att golven ska torka.

Puma

Fick ett par underbara pumor i födelsedagspresent. Nu måste jag lämna tillbaka dom för dom gav mig ont i tårna...


Vasa, the experience


Inget överraskande

Nu är granen borta. Det blev lite tomt... Sen blev det lite tomt i min diskho efter att jag diskat också, men det känner jag mig mer nöjd med. Vad jag däremot är mindre nöjd med är att jag inte hann med så mycket mer än att putsa i köket så nu har jag en hel del kvar att göra imorgon trots att min lägenhet inte är överväldigande stor. Och i morgon fyller jag år.

mmm.. Gott.

0-3f6cfa2d2ba9d75516fcb6f05c5c060f.png

Kolla varifrån!

mmm.. Gott. Fast bara mätt, inte belåten.


Gudomligt gott!

Skapade just den godaste bakverkskreationen någonsin! Eller. jag kanske överdriver lite, men det blev sjukt gott! Jag är hemma hos min kära syster och har blivit bjuden på middag, sen ville jag ha nått mer och tog en titt i hennes skafferi och fann en svätt Start som jag tänkte äta upp. Så kom jag på den briljanta iden att göra kokosbollar av starten och blandade med smör och o'boy i brist på kakao. Efter denna superba efterrätt ska nu jag och Sofie ta en titt på uppgiften till vår Webdesign kurs som vi börjar på idag.

Basket

Jag satt nyss i mitt lilla kök och funderade på basket. Jag vet inte varför, jag tror att de kan ha sagt basket på radion, men jag vet inte riktigt. Det är ett lustigt ord kom jag i alla fall på. Ett engelskt ord som uttalas så väldigt svenskt, men man tänker inte på att det är försvenskat. Eller jag gör inte det i allafall. Förrän nu då.

MEN SYNKA DÅ!!!

Jag var nyss nära att drabbas av ett allvarligt psykiskt sammanbrott när jag försökte få min iPhone att synkronisera med min dator. Ett mycket frustrerande projekt som ledde till att min redan befintliga huvudvärk inte försvann. Jag är inte van vid huvudvärk så jag är inte smart nog att hålla mig undan från sådana där påfrestande aktiviteter som att försöka kommunicera med maskiner mitt i natten. Nu är allt frid och fröjd i alla fall för de gjorde till slut som jag hoppades.




Lets Dance på TV

Ja, jag har ju TV nu och just nu dansar Willy från bygglov rund på scen med en glittrande dansös som är något skickligare än han själv. Rätt underhållande. Haha, det skulle visst stå "runt på scen" inte rund, men det är han ju också i och för sig.

Fast jag ska egentligen inte säga så mycket, jag skulle inte vara mycket graciösare själv om jag gjorde ett försök att dansa vad de nu dansade för har jag en sån fruktansvärd träningsvärk efter mitt hårda träningspass i går kväll att jag knappt kan räta på ryggen. Det var Fridas idé att vi skulle till stallet för hennes guddotter var på besök och hon ville rida. Själv ville jag bara träffa Frida och Loppan och ta en mysig liten tur på nån trevlig kuse och bara vara i stallet en stund, men så blev det inte. Loppan var inte hemma och favvoponnyn hade redan blivit riden så jag blev jag tilldelad en stor fuxvallack som inte intresserade mig så värst mycket sådär vid första anblicken. I vanlig ordning bestämde jag mig för att rida barbacka för att öka spänningen lite vilket sällan är helt genomtänkt. Direkt när jag suttit upp frågade jag mig själv som så många gånger tidigare varför jag fick för mig att detta var en bra ide, det är nämligen först när man suttit upp som man helt plötsligt inser hur väldigt långt det är till marken. Jag behövde i och för sig aldrig känna efter hur hårt man slog sig om man trillade ner, men jag fick jobba hårt för att sitta kvar och för att få hästen att gå i någorlunda fin form. Till att börja med var jag säker på att hästen helt saknade taktkänsla och jag var övertygad om att han gick i korsgalopp, men så var det inte. Man var bara tvungen att mjuka upp honom ordentligt och rida för glatta livet, sen var han nog rätt trevlig om jag bara hade haft lite mindre ont så jag kunnat uppskatta de sista fem minutrarna lite mer. Det blev inte direkt en lugn kväll i stallet, men jag hade ändå väldigt kul och inser att om jag red lite oftare skulle inte träningsvärken vara riktigt så allvarlig.




Fridas guddotter på stor häst



Fuxen med smärre taktproblem


Två saker.

49c16f4545d49d0954940351cd347780.png

Kolla varifrån!

Två saker. Jag orkar inte lägga över bilder på datorn och blogga som vanligt fastän MMS kostar pengar. Betyder det att jag är jäkligt lat eller är jag rik... Nr 2 bästa läsningen på internet någonsin www.felsms.se Skrattar ljudligt och hjärtligt.


Städhjälpen Sara...

0-482e7de49bcbb413cf6237ff1eb90112.png

Kolla varifrån!

Städhjälpen Sara till er tjänst! Jag har farit fram som en tasmansk djävul i denna lägenhet i östertälje för att förbereda den inför potentiella köpares kritiska ögon. Lyllos Per som är i Etiopien...


Nähä!

Nu gick det inte att MMS blogga längre. Jag försökte på bussen idag igen och sen nu på kvällen, men förgäves. Det kanske kommer fram senare vad vet jag. Det blev en väldigt bra maskeradfest igår i alla fall. En kille i klackskor och Frida i guldbyxor. Själv var jag spindel. Festen hölls på en liten gård mitt i den småländska skogen och det fanns massvis av hundar, katter och hästar och en och annan kanin och bagge. Så vill jag bo, fast då måste jag köpa en sån där tjockisjacka som jag fick låna av Katjas mamma. Den var varm, den var bekväm, den var alldeles alldeles underbar! 

RSS 2.0